Leírás
Divella tészta, a búzadarás tészta, az olasz gasztronómiai kultúra nagy klasszikusa a kezdetektől fogva gyártásunk középpontjában áll. Kizárólag darált durumbúzából és vízből készült búzalisztből készül, nagyobb felületi érdesség jellemzi. A búzadara tészta jellegzetes formája eléréséhez lassú formázáson (extrudálással vagy lapozással) és szárítási folyamaton megy keresztül.
Főzési idő: 10-12 perc.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1508 kJ / 355 kcal
Zsír: 1.7 g
Telített zsír: 0.9 g
Szénhidrát: 73 g
Cukor: 3.9 g
Fehérjék: 13 g
Só: 0.004 g
Összetevők: Durumbúza búzadara – víz
Allergének: Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Tárolási javaslat: Száraz, hűvös helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védve.
Származási ország: Olaszország.