Leírás
A Caputo szárított élesztő egy 100%-ban olasz, aktív élesztő, amely minden típusú tésztához ideális, beleértve a pizzát, focacciát és édes péksüteményeket is.
Az olasz melaszból (egy speciális cukorrépából és cukornádból nyert cukorfajta) nyert élesztő 58 °C-on teljesen elpusztul. Ezért könnyen emészthető, ellentétben a kémiai élesztőkkel, amelyek a hosszú fermentáció miatt összeomlanak. Száraz élesztő nagy aktivitású élesztő, amely magas stabilitást garantál hosszan tartó kelesztés mellett, és kizárólag természetes olasz alapanyagokból táplálkozik. Alkalmas minden típusú kelesztéshez, beleértve a gluténmentes készítményeket is, az első időszakban lassabban működik, és a következő fázisokban nagyobb mennyiségű gázt kezd kibocsátani, hogy garantálja a fokozatos és egyenletes gáztermelést.
Összetevők:
- Sütőélesztő (Saccharomyces cerevisiae)
- Emulgeálószer: szorbitán-monosztearát (E491)
Tápérték: 100 g
Energia: 1 407 kJ / 336 kcal
Zsír: 5,7 g
Szénhidrát: 14,25
amelyből cukrok: 14 g
Rost: 26,2 g
Fehérje: 43,7 g
Só: 0,3 g
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Felbontás után hűtőszekrényben (0/10 C) tárolja szorosan lezárt műanyag kupakkal, és 2 hónapon belül használja fel.
Származási ország: Olaszország.